Online cursus 'StroomDoor' met een wekelijkse 'call' via Zoom

Dit is een 13 delige online cursus om je seksuele energie te leren beheren met steeds:
- een theorie onderdeel
- meditaties
- soms oefeningen
- altijd podcasts
- en een wekelijks vragen- en deel-uur online via Zoom.

Je leert je eigen seksuele energie te beheren en om te zetten in energie voor het dagelijks leven. Een zeer krachtig proces dat er ook voor zorgt dat bepaalde kwetsuren op het gebied van seksualiteit kunnen helen. Het gaat om solo-seksualiteit, dus je hebt geen partner nodig voor dit programma. Veilig in de beslotenheid van je eigen huis, maar wel met de mogelijkheid om 'live per Zoom" vragen te stellen en je ervaringen te kunnen delen met andere vrouwen. Ook doen we vaak een meditatie. In de calls zal er geen nieuwe lesstof worden behandeld, maar je kunt altijd verduidelijkingsvragen stellen. Heel fijn om aan te kunnen haken wanneer jij wilt. Of als je even contact nodig hebt.

Marloes Hermens Coaching

De Zeven sluiers Solo

Dit is een 7 daagse live-training die start in september 2022. Eén hele dag per maand (december slaan we over) gaan we met een groep vrouwen iedere keer een sluier onderzoeken. Een sluier is een intimiteit stapje. We hebben allemaal min of meer elke stap genomen. Het is een zeer waardevol proces om te kijken hoe je jezelf versluierd hebt. Van baby in de baarmoeder tot zelfstandige volwassen vrouw. Iedereen heeft dit pad gelopen, maar er is bijna nooit bewust gekeken naar wat er gebeurd is en waar hobbels zijn ontstaan waar je nu nog steeds last van hebt.
We doen rituelen, oefeningen, er is een theorie onderdeel en door dit allemaal in de beslotenheid van een groep vrouwen te beleven zal er behoorlijk wat geheeld worden.
Je krijgt meer inzicht en voeling met wat er met jou gebeurd is, en dan kun je gaan zien hoe dat in je huidige leven en in je relaties zijn invloed heeft, en hoe jij daar verandering in kunt brengen als je dat wilt.

In de beslotenheid van een groep vrouwen vindt heling plaats, voor iedereen.

Als je vragen hebt over deze trainingen stuur me een bericht via het contactformulier, ook als je even wilt bellen of wilt appen.